Commissies

Symposiumcommissie:
Om het EARP jaar op spectaculaire wijze te openen wordt er een openingssymposium georganiseerd. De symposiumcommissie regelt hiervoor de sprekers, de locatie en de borrel achteraf.

Promocommissie:
Deze commissie zorgt voor een gedegen promotie zodat zoveel mogelijk studenten van het bestaan af weten en zich zullen aanmelden. Er wordt een promotie praatje gegeven in de collegezaal en er worden door de gehele faculteit posters opgehangen.

Commissie digitale zaken:
Een aantal ‘digitale zaken’ vallen onder deze commissie: de handleiding, de website en de facebookpagina.

Feestcommissie:
De feestcommissie is verantwoordelijk voor de ontspanning en gezelligheid tijdens de EARP periode. Zij verzorgen traditioneel een bieravond in december voor alle tutoren en assistenten, alwaar verschillende speciaal bieren worden ‘geproefd’. Daarnaast maken zij de evaluatie halverwege de EARP mogelijk. Onder het genot van een borrel zal deze evaluatie soepel verlopen.
Last but not least, het beroemde en beruchte eindfeest wordt tevens georganiseerd door de feestcommissie. Het bestuur, alle tutoren, assistenten en deelnemende studenten zullen hier aanwezig zijn, evenals oud leden die even komen bijpraten.

Fotocommissie:
De leden van de fotocommissie zetten zich in om de memorabele momenten tijdens EARP op de gevoelige plaat vast te leggen.