Agenda

Maand Week Dag
januari 2020
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Categorie: GeneralDeadline: Sollicitatie EARP XV student

Sluit

2 februari 2020

Beste studenten,

Aanvullend op het (nog te verschijnen) bericht op het algemene SIN-online channel voor Erasmus MC studenten, vind je onderstaand specifieke informatie over de selectie en uitwerking van de casus.

Voorwaarden uitwerking casus
Doordat er een beperkt aantal plaatsen zijn voor het EARP project vindt er een selectieprocedure plaats. Dit gebeurt aan de hand van een casus bestaande uit het beschrijven van een klinisch-anatomisch probleem. De casus kan je vinden op het SIN-online channel van EARP (Folders). Elke regio heeft een drietal casus waarvan je één casus moet uitwerken.

De uitwerking van de casus moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Wanneer hieraan niet voldaan wordt, kunnen wij jouw uitwerking niet beoordelen en kun je niet meedoen met het EARP project.
? Zorg voor de juiste titel van de e-mail bij het inleveren van de casus: ‘Titel: Selectie casus thorax / abdomen / hoofd-hals / extremiteiten / urogenitaal’;
? Zet je naam, studentnummer, studiejaar, regio waaraan je mee wilt doen en je e-mail adres ALLEEN bovenaan de uitwerking op de eerste pagina (dus niet in voetnoten en of watermerken);
? Lever je uitwerking aan in een .doc of .docx formaat (géén PDF). Dit in verband met blindering van de casus;
? Gebruik juiste anatomische termen zoals vermeld in Sobotta;
? De uitwerking mag maximaal 2 pagina's (A4) lang zijn met lettertype Calibri (grootte 11), exclusief referenties en eventuele afbeeldingen.
Er is een aanwezigheidsverplichting van 100% om het project succesvol te kunnen afsluiten met een certificaat. Kijk dus van tevoren of je elke avond aanwezig kunt zijn!

Casus dienen vóór zondag 2 februari 13:00 uur te worden ingediend via earp@gers-erasmusmc.nl. Inzendingen die te laat worden ingeleverd, zullen niet beoordeeld worden en maken geen kans op deelname. Hierin maken wij geen uitzonderingen. Het is niet nodig om een motivatiebrief bij te voegen; beoordeling vindt enkel plaats op de kwaliteit van de ingeleverde casus. Uiterlijk 12 februari krijg je bericht of je bent toegelaten.

Categorie sleutel

  • General